Stavanger Idrettsklinikk og landslaget i terrengsykling har gleden av å invitere til spennende kveld for deg som driver med sykling!  Tid: torsdag 26 januar kl. 19.00-21.00  Sted: Stavanger Idrettsklinikk  Pris: kr. 100 inkludert foredrag og snacks og drikke.  Tema for kvelden:  Hvordan sette seg kortsiktige og langsiktige mål. Riktig prioritering i forhold til målsetning i hverdagen og til konkurranse (Gunn-Rita og Kenneth Flesjå).   Skadeforebygging og restitusjon (Idrettsfysioterapeut Vibeke Koren, Stavanger Idrettsklinikk),   Spørsmål om trening til landslag i terrengsykling og landslagstrener Eddy Storsæter.  Mingling og forfriskninger.  Påmelding:  https://stavangeridrettsklinikk.makeplans.no/bookings/new?booking%5Bevent_id%5D=3021

Stavanger Idrettsklinikk og landslaget i terrengsykling har gleden av å invitere til spennende kveld for deg som driver med sykling!

Tid: torsdag 26 januar kl. 19.00-21.00

Sted: Stavanger Idrettsklinikk

Pris: kr. 100 inkludert foredrag og snacks og drikke.

Tema for kvelden:
Hvordan sette seg kortsiktige og langsiktige mål. Riktig prioritering i forhold til målsetning i hverdagen og til konkurranse (Gunn-Rita og Kenneth Flesjå). 
Skadeforebygging og restitusjon (Idrettsfysioterapeut Vibeke Koren, Stavanger Idrettsklinikk), 
Spørsmål om trening til landslag i terrengsykling og landslagstrener Eddy Storsæter.
Mingling og forfriskninger.

Påmelding:

https://stavangeridrettsklinikk.makeplans.no/bookings/new?booking%5Bevent_id%5D=3021

Comment