Comment

NY kursrekke klar!

Stavanger Idrettsklinikk og Rogaland Idrettskrets har sammen startet en kursrekke innenfor prestasjonsfremmende og forebyggende arbeid innenfor ulike idretter og aktiviteter. De 3 første temaene og datoene for kurs er:

Overarmsidretter 06.09.17 (tennis, volleyball, badminton, boksing, håndball etc)

Håndball 13.09.17 (også relevant for andre overarmsidretter)

Løping 03.10.17 (relevant for mosjonister og aktive utøvere som driver med løp)

For mer informasjon om kursene og påmelding, følg linken, og sjekk de aktuelle temaene ned til høyre på siden:

 https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/rogaland-idrettskrets/

 

BW_DSC4941 (2).jpg

Comment

Comment

Ny kiropraktor!

Anders Galaasen Bakken er vår ny kiropraktor og vi er stolte av å ha han på laget!

Anders har en Mastergrad i kiropraktikk fra Anglo European College of Chiropractic (AECC). Han er medlem av Norsk Kiropraktor Forening og sitter som varamedlem i styret til KIRO(Kiropraktorenes Idretts- og rehabiliteringsorganisasjon). Han sitter også i redaksjonen til Bevegelsesløftet - et løft mot en bedre muskel- og skjeletthelse!. (www.bevegelsesloftet.no)

Anders jobber som medisinsk ansvarlig og fysisk trener for Nærbø håndballag, og har i tillegg til erfaring innen idretts- og belastningsskader god erfaring med hodepine, nakke- og ryggplager.

Han benytter seg av forskjellige behandlingsteknikker tilpasset ditt problem og holder selv kurs innen manipulasjonsbehandling hvor fokuset er trygg og evidensbasert tilnærming til behandlingen. 

Anders har selv vært en aktiv idrettsutøver, og har stor tro på et liv i bevegelse.

Comment

Comment

Treningsmedlemskap for ungdom og studenter!

Stavanger Idrettsklinikk har kompetanse på idrettsskader! Det er dessverre ingen hemmelighet at svært mange unge som satser på idrett er plaget av skader! Riktig råd om trening, vektbelastning og forebygging  av skader er vår spesialitet! Visste du at vi har egne priser for ungdom og studenter for medlemskap i vår treningsavdeling? Hos oss koster et medlemskap for ungdom kun kr. 199 i måneden. På den måten kan du på en rimelig måte holde på med basis og styrketrening i våre lokaler med kompetente terapeuter rett rundt hjørnet!

Vi kan skreddersy treningsopplegg som hjelper deg til å prestere bedre!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om medlemskap!

Mail: post@stavangeridrettsklinikk.no eller telefon 81556156

Merk: ungdom under 18 år må ha samtykke fra en voksen. Ungdom under 16 år kan kun trene i klinikkens åpningstider eller med følge av en voksen.

4 mnd binding. 

 

Comment