GunnRitaLKAA (20).jpg

Gunn Rita Dahle Flesjå

Terrengsykling

"For å kunne prestere i hverdagen, så trenger jeg en kropp som er mest mulig i balanse både fysisk og mentalt. Det krever først og fremst egen innsats, men jeg er veldig heldig som får mulighet til å jobbe sammen med en klinikk som Stavanger Indrettsklinikk hvor jeg kan få hjelp med «vondter og plager», rettledning og profesjonell oppfølging på mange ulike områder som har med kropp og helse å gjøre. Jeg forventer mye av kroppen min og da er det godt å vite at jeg jobber sammen med dyktige fagfolk".
 

Stian Skjerahaug

Turner

"Stavanger Idrettsklinikk er en veldig god samarbeidspartner, som jeg har et godt forhold til. Klinikken hjelper meg med å holde meg skadefri og gir meg nyttige skadeforebyggende øvelser, slik at jeg kan få ut potensialet mitt og nå mine mål i min idrettskarriere. Idrettsklinikken hjelper meg tilbake fra skader når jeg trenger det, slik at jeg kan forsette å hoppe og sprette rundt i turnhallen."

 

 

Genette Våge

Motorcross

"Motocross blir regnet som en av verdens 
hardeste idretter. En kompleks sammensetning av styrke, balanse, utholdenhet og teknikk må til for å nå verdenstoppen. Like viktig er den forbyggende delen når det gjelder å holde seg skadefri. Stavanger Idrettsklinikk er ryggraden i mitt
medisinske støtteapparat. Klinikken ivaretar alle deler av mitt behov
når det gjelder forebyggende behandling, 
akutt behandling, personlig trener assistanse og komplette testprogram.
Som den viktige delen Stavanger Idrettsklinikk er i mitt støtteapparat, setter jeg også stor pris på å nyte godt av deres høye kompetanse."
 

Stavanger Diamonds

Cheerleading

Diamonds er Vestlandets største cheerleading klubb med over 200 utøvere fordelt på 8 lag.
 
MaritLKAA (1).jpg

Marit Fjellanger Bøhm

Skøyter

"Som skøyteløper blir kroppen utsatt for stor belastning, da er jeg glad for den ekspertisen Stavanger Idrettsklinikk kan tilby. Der går de alltid grundig til verks med tverrfaglig undersøkelse for å finne ut hva som kan forårsake muskel eller leddsmerter. Det er godt å komme til behandling med dyktige terapeuter og en hyggelig atmosfære".
 
 

Viking Håndball

"Håndball er en fysisk krevende idrett som innebærer en viss fare for både akutte og diverse belastningsskader. Vi i Viking Håndball er takknemmelige, og ikke minst avhengige av å kunne benytte oss av den tverrfaglige kunnskapen og hjelpen vi får av Stavanger Idrettsklinikk."

Erik Rafoss, Kaptein

 

Kjetil Strand

"Som aktiv håndballspiller var jeg avhengig av behandling fra både fysioterapeut og kiropraktor. Da er Stavanger Idrettsklinikk en perfekt løsning. Dyktige terapeuter og godt samarbeid mellom de ulike terapeutene gjorde at jeg fikk en optimal behandling og oppfølgning ved skader. De har også en utmerket kaffemaskin hvis du skulle være så uheldig å måtte vente et par minutt :)"
 
 

Tarjei Skarlund

"Gjennom åtte år har Maria Øgreid Leitao og resten av gjengen på Stavanger Idrettsklinikk fulgt meg til ca 100 verdensturneringer i sandvolleyball, 2 olympiske leker og flere vm og em. Med dette samarbeidet mistet jeg bare en eneste turnering som følge av skade. Nå er jeg prosjektøkonom i Rosenberg og nyter fortsatt godt av kunnskapen de sitter på i Stavanger idrettsklinikk."