Personlig Trener

På Stavanger Idrettsklinikk tilbyr vi oppfølging med fysisk trener individuelt, to sammen,  eller i små grupper. Du får hjelp til å legge opp treningsprogram, og treneren hjelper deg slik at teknikken på øvelsene blir riktig, samt motiverer deg til å yte maksimalt.

Trenerne våre sørger for at du får trent pår en effektiv måte, samt hjelper deg med å øke motivasjon for trening. Innholdet i treningsøktene og grad av oppfølging bestemmes av deg og trener sammen. Det kan legges opp til kondisjonstrening eller styrketrening, og treningen kan gjennomføres både inne og ute. Trener samarbeider tett med de andre terapeutene i klinikken, og sørger for en god og trygg trening.

Vi tilbyr ulike pakker med rabatter avhengig av antall timer og om du har individuelle timer eller trener to sammen.

Ta kontakt med oss for et tilbud!

Prestasjonsfremmende trening

Prestasjonsfremmende trening er en viktig del av oppfølgingen av utøverne våre og den vanlige mannen eller dama i gata. Vi  kan tilpasse trening som forebygger og hindrer skader og plager i hverdagen eller på treningsarenaen. Gjennom testing av funksjon(grupper eller individuelt) kan vi skreddersy treningsprogram og øvelser som ikke bare forebygger, men som gjør at du kan prestere bedre på din arena.

Ta kontakt med våre personlige trenere eller fysioterapeuter for mer informasjon eller send mail til post@stavangeridrettsklinikk.no, så blir forespørsel videresendt rette vedkommende. 

Treningssenter

Vi tilbyr gunstige priser på medlemskap. For medlemsavtale kan du henvende deg i resepsjonen hos oss. Klinikken er åpen på dag- og ettermiddagstid. Treningsstudioet er åpent fra 6-23, 7 dager i uka for medlemmer.

Vi har fokus på skadeforebygging for unge idrettsutøvere og har derfor rabatterte priser for ungdom og studenter! Kun kr. 199 per mnd!

Treningssalen vår er litt annerledes enn det ”typiske” treningssenteret. Vi legger vekt på funksjonell trening, og har derfor en treningssal med frivekter (moderne Technogym-utstyr), slynger, baller og matter etc. Du kan få tilpasset treningsprogram uansett utgangspunkt og funksjonsnivå. Vi anbefaler deg at du får skreddersydd et treningsprogram av en av våre fysiske trenere eller fysioterapeuter. Ta gjerne med partneren din, eller en venn om dere vil trene flere sammen.

Våre fysiske trenere og fysioterapeuter tilgjengelig ved behov på dag og kveldstid. Hos oss kan alle som vil trene i et positivt, personlig og trygt miljø. 

Som pasient hos oss er dette et naturlig sted å velge for rehabilitering. Her har vi utstyret du trenger, terapeuter som kan følge deg opp og veilede deg, og du kan sette deg ivår trivelige resepsjonen å ta en kopp kaffe eller et glass vann om du ønsker etter fullført økt. 

Gruppetrening

Stavanger Idrettsklinikk tilbyr gruppetrening inne eller ute med fysioterapeut eller fysisk trener. Pilates, yoga, mor- og barn-trening, personlig trenings-grupper, ute-trening, teknikk-trening styrke er noen av gruppetimene vi tilbyr. Vi kan tilpasse trening for venne-grupper, i bedrift, på idrettsbanen eller på andre arenaer ved behov. Våre basistreningsgrupper inneholder gjennomgang av grunnleggende øvelser som øker spenst, styrke, koordinasjon, bevegelighet og balanse.

 Følg med under ”aktuelt” på nettsidene våre, facebook eller ta kontakt pr telefon eller mail (post@stavangeridrettsklinikk.no) for mer informasjon.