Stipendordningen for idrettsutøvere. 

Stavanger Idrettsklinikk utvider i år stipendordningen for idrettsutøvere. Vi ønsker med dette å bidra til at lokale utøvere bedrer sine prestasjoner via vår idrettsmedisinske kompetanse. Eliteutøvere og utøvere som anses som potensielle nasjonale eller internasjonale utøvere anbefales til å søke. I tillegg til dette ønsker vi å bidra til utvikling av utøvere og lag innenfor breddeidrett på alle nivåer. Vi oppfordrer også para-topputøvere og para-utviklingsutøvere til å søke. 

 

Ordningen er delt inn i 3 kategorier:

A – Elite

Eliteutøvere og grupper på nasjonalt eller internasjonalt nivå.

Avtale innebærer sponset utredning/ behandling, testing og trening i våre lokaler.

B - Utvikling

Utøvere og grupper som utmerker seg i sin idrett lokalt eller nasjonalt.

Avtale innebærer sponset utredning/ behandling, testinger og trening i våre lokaler.

C – Breddeidrett/satsning

Grupper/lag og utøvere som ønsker medisinsk oppfølgning, skadeforebyggende og prestasjonsfremmende oppfølging. Her er det ingen krav til nivå.

Avtale innebærer sponset eller subsidiert undervisning, veiledning og oppfølgning av prestasjonsfremmende og skadeforebyggende trening, treningsavtale i våre lokaler.

 

Generell informasjon om søknad:

Vedlagt finner du søknadskjema. Hvis du allerede har en sports-CV kan denne legges ved. Vi vil ta kontakt med de aktuelle kandidatene for en uforpliktende samtale.

Hvis du/dere kjenner utøvere/ lag som ønsker å bli vurdert inn i denne ordningen, tips gjerne på post@stavangeridrettsklinikk.no

 
 

SØKNADSSKJEMA

Navn på utøver/lag: *
Navn på utøver/lag:
Fødselsdato/fødselsår: *
Fødselsdato/fødselsår:
Nivå *