eirik_stand.jpg

Eirik Elnan Garnvik

Fysioterapeut, fysisk trener, testleder og fysisk aktivitet og helse-rådgiver. Eirik er utdannet fysioterapeut ved University College Lillebælt, Odense. I tillegg harhan en bachelorgrad i Idrettsvitenskap med spesialisering i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole, Oslo. Han er også utdannet personlig trener gjennom Norges Idrettshøgskole.

Eirik har bred erfaring innen rehabilitering, skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening for både idrettsutøvere og mosjonister. Han jobber med mange ulike idrettsutøvere både innen lagidretter og individuelle idretter. Eirik inngår bl.a. i det medisinske støtteapparatet hos A-laget til Viking Håndball og har ansvar for teoretisk og praktisk undervisning i idrettsskader og skadeforebyggende trening for elever ved WANG Toppidrett, Stavanger.

Gjennom sin bachelorgrad i Idrettsvitenskap spesialiserte Eirik seg i hvordan trening og fysisk aktivitet kan brukes både i behandling og forebygging av en rekke livsstilsykdommer og muskel- og skjelettplager. Eirik tilbyr bl.a. aktiv rehabilitering, manuell behandling, personlig trening, og testing av oksygenopptak og laktatprofil. 

Eirik har selv idrettslig bakgrunn fra fotball og langrenn.